Superfit Korkis blå blåa Skor Online Merrell MOAB 2 GTX Hikingskor svart Populära herrskor

Lost Ink RAE STILETTO BARLEY THERE Sandaletter mono Mode Dam skor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Nike Performance MERCURIAL VAPORX 12 CLUB TF Fotbollsskor universaldobbar dark grå svart opti gul Populära herrskor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Pull&Bear Sandaler med öppen häl i raffiaTwitterS.Oliver skor svart Mode Dam skor och Tamaris Peeptoes svart Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Luhta IHANA Vandringssandaler svart Mode Dam skor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Madden Girl SKYLA tåsandaler vit Mode Dam skor

Vans Ua Classic Slip on Platform svart svarta Skor Online

Mango Man Brogueing leather blåcher skor skor

Lauren Ralph Lauren Emmalee Suede Sandal Högklackade skor

Marc O'Polo skor light grå Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen New Balance WBEACONV1 RUNNING FF BECN SportskorPARFOIS Ballerinaskor beige Mode Dam skorReebok Classic AZTREK skor vit stellar rosa Mode Dam skor och Skechers skor Flex Appeal 2.0 Blå Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Umbro Projects RUN skor vit svart blazing gul grå Mode Dam skor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Wildflower Luck svart gråa Skor Online

Marco Tozzi Slip ins nut Mode Dam skor

Merrell FLEX GTX Hikingskor old guld Populära herrskor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Millet FRICTION Klätterskor anthracite Populära herrskor

Jag har redan satt upp plattformen, Merrell Terran Lattice II Dusty Olive Sandaler, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Mint&berry Snörskor cognac Mode Dam skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Nike Performance QUEST Neutrala löparskor olive Populära herrskorPuma Football Future 19.3 Netfit Svarta fotbollsskor för gräsS.Oliver tåsandaler navy Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Monki RUBY BOOT Stövletter svart Mode Dam skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Pavement CAMILLA Platåsandaletter brun Mode Dam skor

Mtng Sandaletter antil Mode Dam skor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Reebok Classic CLASSIC skor vit light grå Populära herrskor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Skechers Sport FLEX ADVANTAGE 2.0 skor svart Populära herrskor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterUnisa CACERES Sandaletter gul Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Balance Gobi trail Blå löparskor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Mexx CATALEYA skor svart Mode Dam skor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Performance TIEMPO LEGEND 7 PRO FG Fotbollsskor fasta dobbar svart metallic vivid guld Populära herrskor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Puma Vanliga strumpor i vitt 6 packSalewa MS WILDFIRE S GTX Hikingskor svart out bergot Populära herrskorTamaris Pure Relax Platåsandaletter svart metallic Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Walk London JUDE MULE Slip ins stone Populära herrskor.