T.U.K. Ruffled wedge svarta Online Skor wzfwqc1221-Böter Skor

Svea Smögen 53 svart svarta Skor Online

Swedish Hasbeens Kringlan Grass grön beige Skor Online

Efter nästan 15 fantastiska år med Baotian i Sverige är det dags att ta farväl. Nu lanserar vi det nya varumärket DRAX, ett modernt varumärke som ligger helt rätt i tiden, med tanke på ökade miljökrav och det stora intresset för elfordon.Swims Breeze Leap Laser Lace Light grå vit orange vita Skor OnlineOnitsuka Tiger MEXICO 66 skor svart vit Populära herrskor

Mikael, VD för fordonsgruppen Mipecorp AB

Swims Motion Wing Tip Oxford svart grå navy svarta Skor Online

Tamaris 1 1 22407 22 521 rosa rosa Skor Online

Baotian tillverkar motorcyklar och mopeder i scootermodell. Baotian är Sveriges mest sålda moped sedan 2004. Tamaris 1 1 23601 26 091 svart Glam svarta Skor Online Man kan inte jämföra en Baotian med andra lågpris-scootrar då Baotian har funnits i Sverige sedan 2004 och fabriken i Kina som tillverkar fordonen har över 20 års erfarenhet.

Fabriken i Kina tillverkar ca 400 000 fordon per år. Under årens lopp har vi sett vilka delar som är bra och mindre bra.Tamaris 1 1 25149 31 bruna Skor OnlineSikSilk vita skor med guldfärgad logga. Delarna vi har varit extra noga med som ska hålla en hög standard och vara av mycket bra kvalitet är förgasare, vevlager, drivrem, däck samt batterier.

Till Baotian så använder vi oss utav däck som kommer ifrån Kenda.Tamaris 1 1 25460 27 001 svart gråa Skor Online. Vi kontrollerar fordonen under produktionen så allting görs som det ska och att det inte blir några fel med fordonen.

Efter den kontrollerade produktionen av Baotian-scootrarna provkörs fordonen och går igenom en sista kvalitetstest där allting testas.Topshop NICKY STRAPPY BLOCK Sandaler gul Mode Dam skor Tamaris 1 1 28113 26 001 svart svarta Skor OnlineReservdelar till Baotian finns det massvis av så du slipper jaga reservdelar. Behöver du hjälp att välja så är du välkommen att kontakta oss!

Tamaris 1 1 28608 22 457 Cuoio Uni bruna Skor Online

DRAX är frukten av många års erfarenhet. Designade av ledande svenska designers för att fungera optimalt i vårt nordiska klimat. DRAX kommer i sex olika modeller:Tamaris 23724 579 rosa Structur lila Skor OnlineNew Balance CAPTIVATE HOODIE - Luvtröja - vit. Bensinmotorerna levereras med en nyutvecklad högteknologisk motor som uppfyller de nya tuffa Euro 4-kraven.

Prissatta för att ge en känsla av att du får mer än vad du betalar för. Alla ska ha möjlighet att köpa en riktigt bra moped.

T.U.K. Ruffled wedge svarta Online Skor wzfwqc1221-Böter Skor

Baotian tillverkar MC-scootrar och EU-moped klass 1 samt EU-moped klass 2 mopeder. Baotian har ett starkt, prisvärt sortimentet vilket har gjort Baotian störst i Sverige på mopeder. Om man räknar i antal sålda mopeder sedan 2004 är Baotian Classic den modell som är såld i flest exemplar.

Delar väljs med omsorg för att passa nordiska förhållanden, vi strävar alltid efter att bygga de bästa mopeder vi kan, därför har vi under åren utvärderat vad som har fungerat och inte, och valt komponenter utifrån detta. Mopeder som används i Sverige utsätts oftare för tuffare förhållanden – variationer i temperatur, vägsalt, grusvägar samt vägar av bristande kvalité. Tamaris 25559 001 svart gråa Skor OnlineSalomon TRAILBLAZER 10 - Reseryggsäck - svart svart

Ted Baker Poppy D bruna Skor Online Du kan även beställa din Baotian moped via vår hemsida och få den levererad till din närmaste återförsäljare som är ansluten som utlämningsställe. Detta ger en ökad trygghet då du vet att din Baotian är monterad av en utbildad mekaniker innan du börjar använda den.

Ten Points Anastacia 749022 Offvit bruna Skor Online

Verkstäder knutna till Baotian finns över hela landet. Om du är i behov av hjälp och/eller service finns det ofta en värkstad nära. I verkstäderna kan du även få hjälp med reservdelar och/eller tillbehör till din Baotian.

Ten Points Emma 170001 svart svarta Skor Online

Baotian erbjuder modeller för alla – det klassiska utseendet hos Baotian Retro och Baotian Vintage till den sportigare Baotian Diablo. Vi är säkra på att du kommer hitta något du gillar. Vill du ha en moped som är mycket billig i drift och inköp så kanske Baotian Basic inspirerar dig.Skechers 52106 NVGY NVGY blåa Skor Online

Ten Points Lily 479021 svart svarta Skor Online
Ten Points Pandora 121003 Lightrosa rosa Skor Online