V Ave skor Repair Snap skor bruna Skor Online Liu Jo Jeans KARLIE skor sand Mode Dam skor

Polecat skor rosa Herr

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Lloyd VULCANO Stövlar & Kängor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Lost Ink COCO COUNTER CUT COURT skor Klassiska pumps cobalt blå Mode Dam skorTwitterLost Ink Wide Fit WIDE FIT COURT Klassiska pumps svart Mode Dam skor och Lowa RENEGADE GTX MID Hikingskor anthrazit stahlblå Populära herrskor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polo Ralph Lauren HVYWEIGHT SMTH LTHR MERTON SO BTS Båtskor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

PrettyLittleThing Gräddvita sandaler med blockklack och spräckligt spänne

Marc O'Polo skor light grå Mode Dam skor

Public Desire Safari Djurmönstrade sandaler med klack och hälrem

Marco Tozzi Platåsandaletter mango Mode Dam skor

Pull&Bear Gräddvite espadriller med kilklack

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Marco Tozzi skor pepper Mode Dam skorMatinique Capper skor BusinessMerrell Löparskor Bare Access Flex 2 W Blå Dam och Mexx CATALEYA skor vit Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Mint&berry Ballerinaskor med remmar beige Mode Dam skor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Mtng NEW BAMBU Sportiga snörskor svart Populära herrskor

Puma BASKET HEART SOFT skor cream tan marshmallow Mode Dam skor

Puma FUTURE 19.2 NETFIT FG AG Fotbollsskor fasta dobbar röd blast blå azur Populära herrskor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Puma NRGY NEO RETRO SWEET Neutrala löparskor light sky whisper vit metallic guld Mode Dam skor

Jag har redan satt upp plattformen, Mtng skor pio grå Mode Dam skor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Puma SMASH V2 MID Höga skor peacoat vit Populära herrskor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Mustang skor dunkelblå Populära herrskorNative JEFFERSON Slip ins shell vit Mode Dam skorNew Balance 997 rosa träningsskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

RAID AMALIA Stövletter röd Mode Dam skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

New Look Wide Fit Bruna espadriller med kilklack

RAID MYLA Ballerinaskor med remmar nude Mode Dam skor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par New Look Wide Fit WIDE FIT POTTER Sandaletter bright röd Mode Dam skor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Air Force 1 Sage Ljusgrå skor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike React Element Element 55 Vita skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance MERCURIAL VAPOR 12 ACADEMY SG PRO Fotbolsskor skruvdobbar dark grå svart opti gul Populära herrskor

RAID Wide Fit WIDE FIT RABIA Sandaler blåsh Mode Dam skor

Reebok Classic AZTREK skor ashen lilac paper vit Mode Dam skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Sportswear AIR VORTEX skor svart vit anthracite Populära herrskor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Sportswear KAWA SHOWER Badsandaler svart vit Mode Dam skor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen No Name ARCADE STRAPS skor brass peach Mode Dam skorOdd Molly Chelseaboots Mollyhood low Brun DamOffice GARAGE DERBY Eleganta snörskor svart Populära herrskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Onitsuka Tiger GSM skor svart vit Mode Dam skor.