Vans UA Brigata Lite (S&L) svart vit svarta Skor Online Polecat skor, vattentäta Blå Dam

Palladium PAMPA OX ORIGINALE skor vit Populära herrskor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

River Island Vita loafers med öppet parti baktill och metallklack
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen STINE GOYA Oda, 539 guld Leather skor Högklackade skorTwitterVans CLASSIC SLIP ON Slip ins port royale true vit Populära herrskor och Nike Performance CHELSEA LONDON HOODIE - Klubbkläder - rush blå vit

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pavement Katy leather Stövlar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

PERLATO Slip ins cayenne Mode Dam skor

Mustang Platåsandaletter kastanie Mode Dam skor

Pier One brogueboots i svart skinn

Office Honeydew silversmyckade espadriller med kilklack

Pier One Sandaletter med kilklack cognac Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen RAID Katy ljusgrå skor i wide fit med blockklackShepherd JESSICA Tofflor & inneskor taupe Mode Dam skorTopman MANTIS LOAFER Slip ins grå Populära herrskor och Zign Slip ins rosa Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det J.LINDEBERG LINA - Träningsbyxor - dark blå.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nicce Vita sportstrumpor med logga i 3 pack

Pier One tåsandaler cognac Mode Dam skor

Plein Sport skor röd svart Populära herrskor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Polo Ralph Lauren HVYWEIGHT SMTH LTHR MERTON SO BTS Båtskor

Jag har redan satt upp plattformen, Polo Ralph Lauren Svarta sportstrumpor i 3 pack, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

PrettyLittleThing Transparenta ceriserosa sandaler med hög klack

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen River Island Klassiska pumps natural Mode Dam skorStradivarius Svarta skor med hälremVans ERA skor yolk gul true vit Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Puma Cell Venom Svarta träningsskor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

skor The Bear AGNETE guld LEO S Stövlar

Puma CELL REFLECTIVE skor svart vit Populära herrskor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Topshop ASHTON CHAIN BIKER Snörstövletter burgundy Mode Dam skor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Zign Sportiga snörskor cognac Populära herrskor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPuma EMERGENCE - Neutrala löparskor - quarry peach och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Puma ROGUE Neutrala löparskor elderberry whisper vit Mode Dam skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Polo Ralph Lauren COURT skor svart Populära herrskor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av River Island Slip ins grön Mode Dam skor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Superdry ADAM Espadrillos dark navy Populära herrskorVans OLD SKOOL skor laurel oak Mode Dam skorThe North Face FANORAK - Vindjacka - svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jordan JUMPMAN CREW 3 PACK - Träningssockor - svart.