Unisa Kumer_F17_Na svart svarta Skor Online Lazamani tåsandaler sage Mode Dam skor

Pier One Sportiga snörskor dark blå Populära herrskor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

LEMON JELLY NEON Badsandaler rosa Mode Dam skor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Les Tropéziennes par M Belarbi PIPA Sandaler tan Mode Dam skorTwitterLloyd DANE Eleganta snörskor test di mguld Populära herrskor och Lost Ink BRITNEY HIGH VAMP FLAT skor Slip ins röd Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Playboy Footwear KONRAD skor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Polo Ralph Lauren CANVAS SHERWIN NE SK VLC skor

Mango AUDREY Klassiska pumps röd Mode Dam skor

Polo Ralph Lauren Train 100 Calfskin skor skor

Mango PUTXET Sportiga snörskor brun Populära herrskor

Public Desire Always blåsh Sandaler med halvhög klack och nitar

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Marc O'Polo Footwear North 1A skorMarco Tozzi Ballerinaskor platinum Mode Dam skorMarco Tozzi Sandaletter mango Mode Dam skor och Maria Mare skor silver blå Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Merrell Helixer Morph Sportskor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Mizuno WAVE SONIC 2(M) Sportskor

Public Desire NUDIE Klassiska pumps rosa neon Mode Dam skor

Puma AMG PETRONAS DRIFT CAT 5 ULTRA II skor grå Mode Dam skor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Puma EMERGENCE Neutrala löparskor svart vit Populära herrskor

Jag har redan satt upp plattformen, Monki SARAH UNIQUE Slip ins med klack grön Mode Dam skor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Puma MODE XT Gym & träningskor ponderosa pine vit Mode Dam skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Mtng JOGGING skor yoda svart Populära herrskorMtng skor nude vit Mode Dam skorMustang skor bordeaux Populära herrskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Puma TENAZ Gym & träningskor vit Populära herrskor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

New Look JINNIE Ballerinaskor med remmar svart Mode Dam skor

RAID Radar Grova chelseaboots

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par New Look Sandaler med skaft svart Mode Dam skor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en New Look Wide Fit WIDE FIT Klassiska stövletter svart Mode Dam skor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNew Look Wide Fit WIDE FIT TAMEL Sandaletter light rosa Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance AIR ZOOM PRESTIGE HC Multicourt skor vit svart bright crimson Populära herrskor

RAID LUCIAN Sandaletter cobalt blå Mode Dam skor

RAID Wide Fit WIDE FIT HANNA Pumps nude Mode Dam skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike SB STEFAN JANOSKI MAX skor light cream brun vit Populära herrskor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Sportswear AIR MAX 720 skor deep royal blå hyper jade svart Populära herrskor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Nike Sportswear BENASSI SOLARSOFT Slip ins svart volt Populära herrskorNike Sportswear REACT ELEMENT 55 skor svart laser fuchsia vit Populära herrskorNOTABENE Paola Högklackade skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Office Hallie Klargula platta sandaler i mocka.