Polo Ralph Lauren långärmad med regular fit rugbytröja Gråmelerad wvvuir969-Herrkläder

Polo Ralph Lauren Gråmelerad långärmad rugbytröja med regular fit
Vila VIMYNTANI POINTELLE - Stickad tröja - pristine Vackra billiga damkläder
Vila VIRIL - Stickad tröja - natural melange Vackra billiga damkläder
Vila VITINNY - Jerseyklänning - pepper grön Vackra billiga damkläder

lilaa by Mango Flowy shirt Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Reebok Svarta träningsleggings med infälld mesh
lilaa by Mango Stripes organic cotton t shirt Ögrönlar

Volcom Plaid Attitude Vändbar bikiniögrönl med rutigt mönster

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Superdry Mintgrön oxfordskjorta med en ficka, Triumph Amourette Spotlight Hipster X Trosor, Vero Moda VMDAGMAR MIDI - blås - blå Vackra billiga damkläder

Warehouse Svart ribbad bikiniögrönl i bröd bandeau-modell

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Outrageous Fortune Svart plisserad midikjol, HR, Polo Ralph Lauren STRETCH MESH SSL KNT Ögrönlar

Weekday Cone Blå jeans

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Salomon AGILE TEE - Funktionströja - hibiscus Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Weekday Skyway Beige skjorta med 100-mönster

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Weekday CHERYL SKIRT - A-linjekjol - off vit Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Topshop SQUARE NECK BODY - Linne - röd Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Vero Moda Vardagsklänning - rosa Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Weekday SUN STRUCTUröd SWIMSUIT - Baddräkt - off vit Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

WeSC MASON THRILLS Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Opus IMILIA - Linne - royal blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: Polo Ralph Lauren Polo Herringbone Sport Coat Kostymer & kavajer, kompetensförsörjning

Whyröd Topp Fonda - Grå - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

S.Oliver KURZARM - T-shirt med print - dark blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: Selected HOMME Tröja slhRocky Crew Neck - Brun - Herr, Stradivarius Skjorta - orange Vackra billiga damkläder

Wood Wood Amy dress Klänningar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Vila VITAINI SHORT DRESS - Jerseyklänning - blå haze Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Wrangler RINGER TEE - T-shirt med print - faded svart Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Only Tunika onlWinner Tunic - Blå - Dam
Y.A.S Klänning Betit LS Dress - rosa - Dam

YAS YASFLOSS LOOSE - Stickad tröja - orange Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Essentials 3 PACK - Briefs - rosa vit blå Vackra billiga damkläder

Essentials Linne - freesia Vackra billiga damkläder

Essentials Tygbyxor - peacoat Vackra billiga damkläder

Zizzi Jacka med fuskpälsfoder - Svart - Dam

Se alla
Zizzi Shorts - Blå - Dam
Zoey Jacka Daniella Quilt Jacket - Brun - Dam