Svart overStorlek sweatshirt med och tryck på ryggen DESIGN NFL-broderi nixsxh2612-Herrkläder

2nd One Kaia 442 Shorts

2NDDAY 2ND Pisces Ögrönlar

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

4th & Reckless orange a-linjeformad minikjol

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

8848 Altitude Dunparkas Dercia W Parka - Grön - Dam

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

9Fashion HOLLY NEW - Jerseyklänning - dark blå Vackra billiga damkläder

Abecita Bikini-bh Sailor - Blå - Dam

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Accessorize Riviera Blå blommig baddräkt

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

DESIGN Svart overStorlek sweatshirt med NFL-broderi och tryck på ryggen

Adidas ASK SPR LT 3S Leggings & tights

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Adidas Originals California Röd t-shirt DH5810

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Adidas Originals 3 PACK - Strumpor - vit svart Vackra billiga damkläder

Adidas Originals Grå huvtröja med dragkedja och tre ränder

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Plus collection Kjol Rakel - Svart - Dam
Pennor
Adidas Originals SOLID CREW 2 PACK - Strumpor - dark blå vit Vackra billiga damkläder
torsdag 02 maj 2019
Plus collection Klänning med v-ringning - Svart - Dam

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Plus collection Topp Loreen - Svart - Dam

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Svart overStorlek sweatshirt med och tryck på ryggen DESIGN NFL-broderi nixsxh2612-Herrkläder

Adidas Performance CREW 3 PACK - Träningssockor - vit svart Vackra billiga damkläder

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

Adidas Sport Performance Ankelsockar Per Invitz 3-pack - Svart - Herr
Adidas Sport Performance Mössa Climawarm - Röd - Dam