Beyblade Aqua Sword Strike - Hasbro wtfuws204-Leksaker

622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.PUKY - Springcykel LR M Plus (silver)LEGO Creator Expert 10256 Taj Mahal Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

Nordic Hoj - Springcykel 10´ BabblarnaTOPModel - Fantasy Trippelpennfodral Mermaid (Turkos)

Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.Maileg - Safari Friends Medium hippo - Dusty rosa Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

Bestway - Luftpump dubbelverkande 37 cmBubble Fun - Såpbubblor bubbla i bubblaPino Pino & prinsessorna

Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.Squishable Mini Pizza Slice 18 cm

Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. Transformers - Cyberverse - Starscream Ultra ClassSportMe - Boxningsset 3 kg

Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).Playmobil Dragons - Fiskfot och Tjockvald 9460STIGA - Baby Cruiser Pulka (rosa)

pict3749