Quercetti - Peggar Refill 200 st wtfuws1030-Leksaker

Beskrivning

200 mixade peggar i olika färger och storlekar. Superbra att ha när peggarna försvunnit spårlöst bland leksakerna hemma. Från 4 år.

622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.ABC - Roll & Rail SnigelSchleich - 13811 Arabhästhingst Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

Teamsterz - Bil med släp och racerbil 24 cmLEGO Star Wars - Darth Vader Transformation 75183

Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.Bush Baby World - Sleepy Pod med Bush Baby (Vit rosa) Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

Kids Concept - NEO - Mammut TrälekMaMaMeMo - Kyldisk 58 x 50 cmHappy Friend - Maria Docka med hår 35 cm

Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.My Little Pony the Movie Rainbow Dash Land and Sea Fashion (E0989)

Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. Playmobil Play Maps - Ponnyutflykt 9331Barbie - Dreamtopia Mermaid Doll - rosa Hair

Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).Teddykompaniet - Kaningunga Baby med ljudMajorette - Vintage 5 Pieces Giftpack

pict3749