Reading Log - Martha Day Zschock - böcker (9781516241040) Bokhandel Vicente's wtfuws7704-Böcker

622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.My Little Pony - rosaie Pie Twinkle - 30 cmSparkle Girlz - Hawaiidocka i strut - Grön klänning Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

Dundrande dinosaurie T-Rex 40 cmDollsworld - Docktillbehör deluxe 20-delar

Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.Animal Planet - Insektsfångare Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

LEGO Super Heroes 76105 Hulkbuster Ultron EditionMasha & Björnen - Playset Mashas HouseKids Concept Barnvagnshänge Edvin

Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.KidKraft - Dockhus Amelia

Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. Bumbo Leksak med Sugpropp (Struts)Fortnite - Singelfigur & Tillbehör (Carbide)

Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).Ooly Double Up 2 in 1 Mini pennor 36 stFranck & Fischer Mobilarm i trä (Vit)

pict3749