Reading Log - Martha Day Zschock - pocket (9781516210114) Bokhandel Anabella's wtfuws7428-Böcker

622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.Transformers - Megatron Studio Series Deluxe (E0775)LEGO Super Heroes 76133 - Spiderman biljakt Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

Twistshake Bitring (Pastell lila)Kärnan - Rubiks hjärngympa för barn Pysselbok

Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.LEGO Harry Potter - Newts väska med magiska varelser 75952 Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

MAM Cooler Bitring (Blå)Zing Air - Battle Zartz med två sköldarBRIO World - 33627 Resecentrum

Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.LEGO Technic 42091 - Polisjakt

Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. LEGO The Movie 70824 - Vi presenterar drödtning Wembryrsi Wa'NabiTeddykompaniet - Funny Jungle - Zebra 85 cm

Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).BRIO - 30077 Racerbil (Blå)Byggare Bob - Action-team set (Wendy + Kranis)

pict3749