Resteröds Boxershorts Sven - Svart - Herr 2-pack wvvuir2336-Herrkläder

Resteröds Boxershorts Sven 2-pack - Svart - Herr
Adidas Performance SQUADRA 17 - T-shirt med print - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder
Adidas Performance WANDERTAG - Regnjacka - ash grå Bra att bära bekvämt Träningskläder
ONLY ONLIRIS SINGLET - Linne - misty rosa Vackra billiga damkläder

ONLY ONLMONICA MIX - Linne - cloud dancer Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Selected Femme SLFMEGAN - Shorts - svart Vackra billiga damkläder
ONLY ONLNOVA STRAP DRESS - Maxiklänning - dark grön Vackra billiga damkläder

ONLY ONLSIDNEY COAT - Kort kappa rock - beige Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Vero Moda Kappa vmCindy Cala 3 4 Jacket - Gul - Dam, Vila VICHASSA - Stickad tröja - röd Vackra billiga damkläder, Wonderbra Bh Perfect Strapless Refined - Svart - Dam

Only Strumpbyxor onlSaga Tight Acc Noos 40 den - Svart - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Puma Plus XTG Grön sweatshirt med färgblock, HR, River Island VitGrön poplinskjorta i muscle fit-modell

Only Trenchcoat onlEmilia Long - Brun - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Sportmax Code ALAGGIO Kjolar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Opus FIMO - blås - dream blå Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Oscar Jacobson Archer Jacket Ytterkläder

Läs mer

Ämnen: Vila Tröja viMyntani Knit Pointelle - Vit - Dam, kompetensbaserad rekrytering, Wolf & Whistle CROSS BACK BRA CURVE - Sport-bh - röd Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

OYSHO MULTIWAY MIT HERAUSNEHMBAREN MICRO BH-PADS - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - nude Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Panos Emporio Bikinitrosa Intense Chara - Blå - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

PULL&BEAR T-shirt med print - multi-colouröd Vackra billiga damkläder

Ämnen: River Island Svart baddräkt med en bar axel och skärp, kompetensförsörjning

Parlez Spits Vit t-shirt med broderad stor logga på bröstet

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Spanx LACY CHEEKY Trosor

Ämnen: TFNC Maternity Mörkblå maxiklänning för brudtärna med spetsdetalj, Vero Moda — rutig baddräkt med knytning

Patrizia Pepe Tygbyxor - camel beige Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

ASICS 6 PACK - Träningssockor - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Pearl Izumi SELECT ESCAPE - T-shirt med print - sugar coral Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

PULL&BEAR MIT SOMMER - T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläder
Persona by Marina Rinaldi Skjorta - Vit - Dam

Pieces PCBABYLON - Skjortklänning - lilac Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Pieces Tunn jacka - off-vit Vackra billiga damkläder

Please Jeans Classic svart Jeans

Polo Ralph Lauren Marinblå randig pikétröja med normal passform och spelarlogga

Polo Ralph Lauren 3PK ATHLETIC ANKLE 3 PACK Strumpor

Se alla
Polo Ralph Lauren Crepe Shirtdress Klänningar
Polo Ralph Lauren Morgan Herringbone Sport Coat Kostymer & kavajer