Lee TWIN TANK PACK - - vit Herrkläder 2 Linne qwmpoo1026-Herrkläder

Lee TWIN TANK 2 PACK - Linne - vit Herrkläder
Joma CHAMPION IV - Teamwear - orange svart Träningskläder
Jordan ALPHA THERMA HOODIE - Luvtröja - svart vit Träningskläder
Jordan TEE PHOTO - T-shirt med print - vit svart Träningskläder

Kempa CURVE kvinnor - T-shirt med print - röd vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Adidas Originals Träningsbyxor - legmar Herrkläder
Knowledge Cotton Apparel SINGLE WITH OWL - T-shirt med print - grå melange Herrkläder

Lacoste Sport herrar - Träningsbyxor - navy blå Herrkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Adidas Performance CORE18 - Funktionströja - boblå vit Herrkläder, Adidas Performance FIT - Shorts - svart Herrkläder, Adidas Performance Luvtröja - legend ink vit Herrkläder

LNDR ALL SEASONS BRA - Sport-bh - blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Adidas Performance TERREX LITEFLEX - Tygbyxor - svart Herrkläder, HR, Adidas Performance T-shirt med print - legend ink active röd Träningskläder

Lyle & Scott Piké - coral way Herrkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Alpha Industries TWIN STRIPE - Piké - svart Herrkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Mango CARP - Shorts - khaki Herrkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Marc O'Polo DENIM LONG SLEEVE - Långärmad tröja - combo Herrkläder

Läs mer

Ämnen: Benetton Shorts - royal blå Herrkläder, kompetensbaserad rekrytering, Bershka Jeans slim fit - light blå Herrkläder, rekryteringsprocess

Massimo Dutti Surfshorts - röd Herrkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Mustang BASIC - T-shirt med print - grön Herrkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Björn Borg SIGNATURE 73 TRACK PANTS - Träningsbyxor - svart beauty Herrkläder

Ämnen: Blend Skjorta - svart Herrkläder, kompetensförsörjning

New Balance T-shirt med print - vit Herrkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

BOSS PAUL - Piké - open grön Träningskläder

Ämnen: BOSS TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder, Brave Soul PAISLEY - T-shirt med print - optic vit navy Herrkläder

Nike Performance DRY HOOP FLY - T-shirt med print - svart anthracite Träningskläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Carhartt WIP CREWNECK - Sweatshirt - tango vit Herrkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Nike Performance ELITE SHORT - Träningsshorts - cargo khaki university röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Casual Friday Stickad tröja - forest grön Herrkläder
Nike Performance NBA LA LAKERS LEBRON JAMES NAME NUMBER TEE - Klubbkläder - vit Herrkläder

Nike Performance THERMA SPHERE PANT - Träningsbyxor - svart anthracite hematite Träningskläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Nike Sportswear FLOW - Shorts - oxygen lila Herrkläder

NN07 CROWN - Shorts - navy blå Herrkläder

Only & Sons Kofta - dress blås Herrkläder

Only & Sons Stickad tröja - rooibos tea Herrkläder

Se alla
Peak Performance GRO TEE - T-shirt med print - antarctica Träningskläder
Petrol Industries T-shirt med print - turquoise Herrkläder