Tall Ekologisk grov del av set DESIGN midikjol pnfyex3493-Damkläder

Anna Field Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder

Anna Field Linne - deep teal Vackra billiga damkläder

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Anna Field Morgonrock - svart Vackra billiga damkläder

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Anna Field SET - Bikini - svart rosa blå Vackra billiga damkläder

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Anna Field T-shirt med print - winetasting Vackra billiga damkläder

Armani Exchange J13 Mellanblå slim jeans

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Armani Exchange WOMAN KNITWEAR CARDIGAN Ögrönlar

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

DESIGN Tall Ekologisk grov midikjol del av set

Asics CLUB SKORT Kjolar

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

B.young IBICO BUTTON JACKET - Dunjacka - moonlight Vackra billiga damkläder

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Banana Republic HIGH NECK LUXESPUN TANK - Linne - navy with vit stripe Vackra billiga damkläder

Banana Republic SLOAN SOLIDS - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Áhkká Softshellparkas Boatsoj W - lila - Dam
Pennor
Baum und Pferdgarten CHANCE Ögrönlar
torsdag 02 maj 2019
Alpha Industries Agent Pant Byxor

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
AMOSTYLE SIGNATURE SMOOTH JOY BRA - Push up-bh - fig rosa Vackra billiga damkläder

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Tall Ekologisk grov del av set DESIGN midikjol pnfyex3493-Damkläder

BECKSÖNDERGAARD Twiggie Shelby BH ar

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

Benetton BOATNECK - Stickad tröja - blå Vackra billiga damkläder
Benetton STRIPED DRESS - Jerseyklänning - vit dark blå Vackra billiga damkläder