Jack & Jones Sweatshirt jorVarcity - Grå - Herr Hood Sweat ninxww3257-Herrkläder

Les Deux Ballier Track Jacket Ögrönlar

Levete Room blås LR-Emmy Shirt - rosa - Dam

Du skickar dina fakturor och kvitton till oss månadsvis. Allt skickas digitalt – redan digitala underlag skickas som de är, pappersunderlag kan du scanna eller fota.

Levete Room T-shirt - bas - pastel gul Vackra billiga damkläder

Vi bokför dina underlag i webbaserade bokföringssystemet Fortnox. Vi återrapporterar till dig efter varje månad. Du har en egen inloggning i Fortnox och kommer alltid åt din bokföring.

Lexington Huvtröja Kimberly Hood - Grå - Dam

Du fakturerar själv dina kunder, ser till att de betalar och sköter dina egna betalningar, resten sköter vi. Vi gör din bokföring, ditt bokslut och din årsredovisning, vi deklarerar din moms och dina löner. Vi ser till att hålla alla dina deadlines.

Lexington Tröja Lea Sweater - Röd - Dam

Lindbergh Byxor Knitted Cropped Pants - Svart - Herr

Du får ett fast månadspris där alla våra tjänster ingår. Vi hör av oss till dig när vi ser saker som bör diskuteras eller kompletteras. All rådgivning ingår – du kan ringa, maila, skypa eller hälsa på oss när du vill.

Lindbergh Skjorta Printed shirt S S - Röd - Herr

Vi gör din bokföring och dina skatter till vårt ansvar. Vi arbetar endast med små företag, alla kunder är lika viktiga. Vi ansvarar tillsammans för alla kunder – du är inte beroende av att ”din konsult” är på plats.

Jack & Jones Sweatshirt jorVarcity Sweat Hood - Grå - Herr

Line of Oslo Zelena long pepita Klänningar

Account Factory är inte riktigt som den traditionella redovisningsbyrån.

Här är några saker som skiljer oss från mängden.

Little Mistress Tall Blommig jumpsuit i omlottmodell

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Lost Ink FRONT CUT OUT - Stickad tröja - beige Vackra billiga damkläder

Lyle & Scott Marinblå långärmad oxfordskjorta

På vår blogg Accounts (get it?) skriver vi kunskapsartiklar av typen ”så funkar det” samt om nyheter på redovisnings- och skatteområdet. Då och då skriver vi även om utvecklingen i vår bransch och vad som händer i vårt eget företag.

Vi försöker skriva på ren svenska och göra innehållet tillgängligt för den vanlige företagaren. I kommentarsfältet kan våra läsare ställa följdfrågor och diskutera. Vårt mest kommenterade blogginlägg just nu är Förmån eller nettolöneavdrag med 274 kommentarer.

Lauren Ralph Lauren Polka Dot Jacquard Dress Klänningar
Pennor
Lyle & Scott logo Vit långärmad topp
torsdag 02 maj 2019
Lauren Ralph Lauren Side Stripe Crepe Top Ögrönlar

Dags att förklara en av de där facktermerna som vi bokförare slänger oss med: "Bokslutet". Tanken här är att ge en förståelse för vad ett bokslut är, inte att ge en snabbkurs i att göra bokslut. Det är tyvärr ett lite större område än så. :) Definition av bokslut Det kanske finns en ...

Skrivet av Mikael Green
Lee FLORAL GRAPHIC TEE - T-shirt med print - bright vit Vackra billiga damkläder

Vad är ett utlägg och vad är en kostnadsersättning? Vilka skatteregler gäller? Vad gäller för att lyfta ingående moms på utlägg? Vissa "utlägg" som görs av företagare och anställda, är egentligen privata kostnader i tjänsten och de fungerar lite annorlunda. Här går vi igenom lite regler och ...

Skrivet av Mikael Green

Jack & Jones Sweatshirt jorVarcity - Grå - Herr Hood Sweat ninxww3257-Herrkläder

Mads Nørgaard Folke Poul Short Shorts

Ungefär så många A4-papper har vi sparat hittills genom att arbeta digitalt. Mindre krångel för dig, och bättre för miljön.

MAGIC Bodyfashion COMFORT BRA - Topp - chocolate Vackra billiga damkläder
Magic Shapingbody Slimbody - Svart - Dam