ONLY Play T-shirt med print - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

ONLY Play med print - svart Bra att bekvämt Träningskläder T-shirt bära nuhvvu1552-Träningskläder

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Gore Wear TRIKOT - T-shirt med print - nordic blå Herrkläder

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Hanro NIGHT & DAY - Pyjamasbyxor - svart iris Herrkläder

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Houdini ACTIVIST MESSAGE TEE - T-shirt med print - last round röd Herrkläder

ONLY Play med print - svart Bra att bekvämt Träningskläder T-shirt bära nuhvvu1552-Träningskläder

Jag ber om ursäkt ifall jag har stavfel, grammatikfel etc i texterna. Jag har märkt på senaste tiden att jag har börjat ”tappa” svenskan, så det kanske tar lite tid tills jag hittar den igen.

Un beso!

ONLY Play med print - svart Bra att bekvämt Träningskläder T-shirt bära nuhvvu1552-Träningskläder

J.LINDEBERG T-shirt - bas - stone grå Herrkläder

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Craft ESSENCE - T-shirt med print - bright röd Träningskläder

Diadora SUIT CORE - Träningsset - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Didriksons BEA kvinnor'S - Parkas - dark blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jack & Jones JACK & JONES - Huvtröja med dragkedja - svart Herrkläder

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

Jack & Jones JCguldW TEE CREW NECK - T-shirt med print - svart Herrkläder

 

Element BIG HOOD - Luvtröja - grå heather Herrkläder