Nike Performance TANK - Funktionströja - mystic röd obsidian svart Herrkläder

Nike Performance - Funktionströja - röd obsidian svart Herrkläder mystic TANK nuhvvu1386-Herrkläder

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Fila LOLA SPORT BRA - Sport-bh - tilandsia lila bright vit light grå melange Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Filippa K 2 TONE BRA TOP - Sport-bh - maroon frosty rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

GANT CONTRAST COLLAR - Piké - stoned blå Herrkläder

Head MEDLEY - T-shirt med print - sky blå gul Träningskläder

Hittade två bilder från dagen utan bilar här i Bogotá, som jag verkligen tycker är ett slående exempel på hur mycket vi förstör vår jord.

 

eldiasincarro1

Carhartt WIP MADISON - Skjorta - dark navy wax Herrkläder

 

HUF INTERNATIONAL PLAYERS - T-shirt med print - vit Herrkläder

Nike Performance - Funktionströja - röd obsidian svart Herrkläder mystic TANK nuhvvu1386-Herrkläder

Icebreaker MENS SOLACE POCKET CREWE - T-shirt - bas - svart Träningskläder

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Champion BEACH - Surfshorts - mint Herrkläder

Champion CREWNECK - Sweatshirt - oxi grå melange Träningskläder

Champion HOODED FULL ZIP SUIT SET - Träningsset - vit Herrkläder

INDICODE JEANS KADEN HOLES - Jeansshorts - svart Herrkläder

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

J.CREW GARTER CREW - Stickad tröja - heather nightfall Herrkläder

 

Columbia CSC™ HOODIE - Luvtröja - mineral rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder