Jack & Jones JACK & JONES - Huvtröja med dragkedja - blå coral Herrkläder

& Jones JACK & - Huvtröja med dragkedja - blå coral Herrkläder Jack JONES nuhvvu4052-Herrkläder

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Puma LIGA - Teamwear - vit electric blå Herrkläder

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Puma SHOW OFF TEE - T-shirt med print - pale rosa heather Bra att bära bekvämt Träningskläder

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

rödefined Rebel COOPER - Sweatshirt - stone Herrkläder

& Jones JACK & - Huvtröja med dragkedja - blå coral Herrkläder Jack JONES nuhvvu4052-Herrkläder

Jag ber om ursäkt ifall jag har stavfel, grammatikfel etc i texterna. Jag har märkt på senaste tiden att jag har börjat ”tappa” svenskan, så det kanske tar lite tid tills jag hittar den igen.

Un beso!

& Jones JACK & - Huvtröja med dragkedja - blå coral Herrkläder Jack JONES nuhvvu4052-Herrkläder

Selected Homme SHDONENEW MARK SLIM FIT - Skjorta - sky blå Herrkläder

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Patagonia MICRO SNAP - Fleecetröja - forge grå Träningskläder

Pepe Jeans EGGO - T-shirt med print - 595 Herrkläder

Petrol Industries Shorts - deep navy Herrkläder

Selected Homme SLHPLAIN TIE - Slips - grå Herrkläder

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

Selected Homme T-shirt - bas - blå Herrkläder

 

Pier One Pyjamas - dark blå grå Herrkläder