K SWISS BRIDGEPORT skor paloma bleached sand Populära herrskor

K SWISS skor paloma sand Populära herrskor bleached BRIDGEPORT nuyewh3052-Mäns Skor

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Polo Ralph Lauren HANFORD skor newport navy Populära herrskor

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Polo Ralph Lauren TRAIN100 skor newport navy Populära herrskor

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

PS Paul Smith Rex Svarta skor i läder

K SWISS skor paloma sand Populära herrskor bleached BRIDGEPORT nuyewh3052-Mäns Skor

Jag ber om ursäkt ifall jag har stavfel, grammatikfel etc i texterna. Jag har märkt på senaste tiden att jag har börjat ”tappa” svenskan, så det kanske tar lite tid tills jag hittar den igen.

Un beso!

Puma ENZO BETA WOVEN Neutrala löparskor svart vit Populära herrskor

Hittade två bilder från dagen utan bilar här i Bogotá, som jag verkligen tycker är ett slående exempel på hur mycket vi förstör vår jord.

 

eldiasincarro1

Nike Sportswear AIR VORTEX skor sequoia hyper jade pale vanilla sail light brun team orange Populära herrskor

 

Puma LEADCAT SLIDE Badsandaler lilac Populära herrskor

K SWISS skor paloma sand Populära herrskor bleached BRIDGEPORT nuyewh3052-Mäns Skor

Puma skor Ferrari Kart Cat III Svart Herr

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

svartE LINE MARC Sportiga snörskor olive Populära herrskor

Oasis FLATFORM Platåsandaletter pale rosa Mode Dam skor

Office Leyton Tanfärgade vävda loafers i läder

Pura Lopez ODITA Högklackade skor

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

RAID ACE Klassiska pumps svart Mode Dam skor

 

ONLY skor ONLBATIDA SLIP ON Slip ins svart Mode Dam skor