The North Face W Base Camp Mini Vintagewht eveningsandpnk gråa Skor Online

The North W Base Camp Mini Vintagewht eveningsandpnk Skor Online Face gråa nuyewh1719-Damskor

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Mtng DALLAS skor grå\vit rödo Populära herrskor

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Mtng skor grön vit Populära herrskor

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Mustang skor ice grå Populära herrskor

New Balance Running Fuel core 5000 Marinblå träningsskor

Hittade två bilder från dagen utan bilar här i Bogotá, som jag verkligen tycker är ett slående exempel på hur mycket vi förstör vår jord.

 

eldiasincarro1

Le Temps Des Cerises ASTRID Platåsandaletter glitter svart Mode Dam skor

 

New Balance WR996 skor dark blå Mode Dam skor

The North W Base Camp Mini Vintagewht eveningsandpnk Skor Online Face gråa nuyewh1719-Damskor

New Look Wide Fit Skor i slip on modell

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Lost Ink BRITNEY HIGH VAMP FLAT skor Slip ins blå Mode Dam skor

Lost Ink REGAN POINTED STRAPPY Sandaletter lime Mode Dam skor

Lottusse Espadrillos texas Populära herrskor

New Look HOOPY tåsandaler burnt orange Mode Dam skor

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

New Look SCREECH Klassiska stövletter svart Mode Dam skor

 

Mango Ankle cuff heel skor Högklackade skor