New Look HOOPY tåsandaler khaki Mode Dam skor

Look HOOPY tåsandaler khaki Mode Dam skor New nuyewh4219-Damskor

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Selected Femme SLFALEX SUEDE ROUND HIGH HEEL B Högklackade skor

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Selected Homme SLHROYCE DERBY LIGHT Eleganta snörskor lion Populära herrskor

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

skor The Bear AGNETE CHELSEA L Stövlar

Skechers Performance GO WALK EVOLUTION ULTRA ENHANCE Neutrala löparskor svart Populära herrskor

Hittade två bilder från dagen utan bilar här i Bogotá, som jag verkligen tycker är ett slående exempel på hur mycket vi förstör vår jord.

 

eldiasincarro1

Reebok Classic RAPIDE skor classic vit sand Mode Dam skor

 

Skechers Sport SUNLITE skor navy Populära herrskor

Look HOOPY tåsandaler khaki Mode Dam skor New nuyewh4219-Damskor

Sofie Schnoor Boot high sock Stövlar

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Reebok REAGO ESSENTIAL Gym & träningskor vit true grå Mode Dam skor

Reef FANNING LOW svart tåsandaler navy brun Populära herrskor

Replay DESSIN Sandaletter röd Mode Dam skor

SPM LOUISA Sandaler grön Mode Dam skor

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

Steve Madden CRIMSON Slip ins burgundy Populära herrskor

 

River Island Guldfärgade sandaler med blockklack och vid passform