Heirol Emma Ivanes Springform 24 cm Champagne - bakformar

Heirol Emma Springform 24 Champagne - bakformar cm Ivanes nuvxsw2219-Hem & Inredning

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Broste Copenhagen Janson Matta Bomull 200 x 300 cm Ivory svart

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Watt & Veke Hummingbird Lamskärm D 29 cm H 25 cm Multi

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Eva Solo Vattenkanna Globe 9 L Grå - krukor

Heirol Emma Springform 24 Champagne - bakformar cm Ivanes nuvxsw2219-Hem & Inredning

Jag ber om ursäkt ifall jag har stavfel, grammatikfel etc i texterna. Jag har märkt på senaste tiden att jag har börjat ”tappa” svenskan, så det kanske tar lite tid tills jag hittar den igen.

Un beso!

Heirol Emma Springform 24 Champagne - bakformar cm Ivanes nuvxsw2219-Hem & Inredning

Umage Aluvia Lampa Medium 59 x 48 cm Forest grön (grønn)

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Klädhängare Elefant JaBaDaBaDo Jabadabado - barnmöbler

Duschdraperi Dots Form Living - duschdraperi

Finlayson Muminpappa Handduk Bomull 30x50 cm Mörkblå (mörkblå)

ERNST Kruka 15 cm Stengods Vit (hvit) - krukor

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

Form Living Ljusstake för kronljus Vinröd 18x15x5cm Vinröd

 

Go Glow Pal nattlampa Lightning McQueen Cars Disney