Tala Spritspåse Med 5 Tyllar Vit - kak- & tårttillbehör

Med 5 Tyllar Vit - kak- & tårttillbehör Tala Spritspåse nuvxsw1386-Hem & Inredning

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

WMF Spitzenklasse Plus Kockkniv Rostfritt Stål Svart 20 cm

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

RIG-TIG Durkslag Dry-it Stort Blå RIG-TIG by Stelton - silar & durkslag

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Eva Solo Nordic Kitchen Stekpanna 24 cm Rostfritt Stål

Med 5 Tyllar Vit - kak- & tårttillbehör Tala Spritspåse nuvxsw1386-Hem & Inredning

Hjulsats till Lekback 4-pack Nyby - barnrumsförvaring

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Le Creuset Marmeladburk Med Spatel 0.45 L Volcanic - köksförvaring

Spiegelau Novo Bordeauxglas 2 pack (klar) - glas

Fiskars Salladsslunga Functional Form Vit - silar & durkslag

Tapetlim Walltastic - barnrumsdekoration

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

Scratch Off Bucket List Gin Gift Republic Ltd. - posters & väggdekoration

 

Melitta Molino Kaffekvarn Svart - kaffe & teberödning