Keep calm and read a book Poster 21x30 cm  Wonderwall - posters & väggdekoration

Keep calm and read a 21x30 cm Wonderwall - posters & väggdekoration book Poster nuvxsw3886-Hem & Inredning

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

YOURTURN Weekendbag - grå Väskor

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Anello ZIP BUM BAG - Bältesväska - svart Väskor

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Hikari NECK POUCH - Axelremsväska - orange Väskor

Keep calm and read a 21x30 cm Wonderwall - posters & väggdekoration book Poster nuvxsw3886-Hem & Inredning

Adidas Originals Svart- och vitprickig miniryggsäck

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Woherrar Fashion Handbags New Style Shoulder,Satchel,and Grab Bag

Woherrar Fashion Sparkly Crystal Satin Evening Bag For Wedding

Dam damer Twist Lock Frame väska alltid billig frakt

Hype Kamouflagemönstrad ryggsäck med en rem

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

DESIGN Svart tvättväska i skinn med rutigt foder

 

DAY et Day Gweneth Desert BP B Ryggsäckar