Blend REGULAR FIT - T-shirt med print mood indigo blå Herrkläder - wnzonc2750-Herrkläder

Puma TRAINING PANT - Träningsbyxor - svart caribbean sea Bra att bära bekvämt Träningskläder

Ekobrottsmyndigheten i Örebro har i dagarna genomfört ett tillslag på tre adresser i och utanför Örebro. Två personer med kopplingar till en illegal trafikskoleverksamhet har varit anhållna i sin frånvaro inför tillslaget. Brottsmisstankarna rör skattebrott, grovt bokföringsbrott och grov näringspenningtvätt. Pier One T-shirt med print - blå gul vit Herrkläder

Reebok BIG LOGO - Träningsbyxor - svart Träningskläder Advertisements

Regatta NADALIA - Regnjacka - grape leaf Bra att bära bekvämt Träningskläder

Majoriteten av världens naturgas kommer från gamla och välkända olje- och gasfält. En mycket stor del av detta bränns idag upp redan på oljefälten utan att användas till nåt. Att använda mer av detta vore bara bra och skulle innebär Ellesse PRADO TEE - T-shirt med print - dress blå Herrkläder

Samsøe & Samsøe MARKUS - Stickad tröja - cream blå Herrkläder

Seidensticker SLIM FIT - Skjorta - blå Herrkläder

Svea hovrätt dömde i förra veckan en vd, tillika koncernchef för ett börsbolag till otillbörlig marknadspåverkan. Det handlar om Martin West, VD i Precomp Solutions, som för ett år sen dömdes i Stocholms tingsrätt men överklagade domen. Han är också

Selected Homme SHHNEWDEAN CREW NECK - Stickad tröja - egret Herrkläder

Selected Homme SLHSTRAIGHT PARIS - Shorts - deep depths Herrkläder

Polisen fick vid 18-tiden på måndagskvällen larm om skottlossning i närheten av Värmegatan/Höstvädersgatan. Enligt en del uppgifter ska skjutningen ha ägt rum nära en föreningslokal på Mildvädersgatan. Lokalen i sig har sannolikt inget med skjutningen att göra. Strax därefter kom

Shelby & Sons THIRSK - Kostymbyxor - light grå Herrkläder

Boknytt Det omaka paret Ingmar Karlsson Historiska media Tjecko-Slovakisk tragedi Det finns inget norsk-svenskt folk, och därför blev det ingen nation Sverige-Norge. Det fanns inget sydslaviskt folk, och därför fungerade inte i längden den flerreligiösa mångkulturella konstruktionen Jugoslavien (”Sydslavien”). Dagens Mennace BOX LOGO SIGNATURE TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Solid JARAH - Stickad tröja - blå Herrkläder

Superdry ACTIVE FITTED - Linne - coral Bra att bära bekvämt Träningskläder

Den svenska säkerhetspolisen grep för några veckor sen en imam i Gävle, Abu Raad (Abo Raad), eller som han egentligen heter Riyad Abdulkarim Jassim som tidigare gått under namnet Riyad Al-Duhan. De grep också hans son Raad Riyad Abdulkarim Al-Duhan. De har båda Läs mer…

Superdry Huvtröja med dragkedja - dark grå Herrkläder

Superdry Luvtröja - mottled grå Träningskläder

Hårdare tag och fler poliser är inte vägen att går för att bekämpa brottslighet. Det skriver två socialarbetare, socionomer, i ett debattinlägg i GP. Det är ett mycket bra inlägg som visar på att det sannolikt är så att det BOSS PASSERBY SLIM FIT - Piké - dark blå Herrkläder

Superdry orange LABEL VINTAGE TEE - Långärmad tröja - vit Herrkläder

En svensk gängmedlem, sannolikt Robin Talani, har skjutits ihjäl i Barcelona. När händelsen inträffade var han i sällskap med en nära släkting, troligen en bror, till den så kallade gängledaren Eddie Jobe i Jobe-falangen (A-falangen). Den skjutne mannen figurerade  i GAP Shorts - grön Herrkläder

Superdry Stickad tröja - dark navy Herrkläder

Superdry T-shirt med print - eagle grön Herrkläder

Bensinupproret 2.0 är namnet på den protestgrupp som i skrivande stund lyckats samla över 500 000 Facebookmedlemmar. Det är ett bevis så gott som något på att politisk tajming är viktigare än både form och innehåll. Namnet är tillkommet av Nike Performance ELITE CREW - Träningssockor - vit svart svart Träningskläder

The North Face SIMPLE DOME TEE - T-shirt - bas - bomber blå Träningskläder

Topman MUSCLE ROLLER - T-shirt - bas - vit Herrkläder

Med anledning av SVT:s granskning av Malin Björks traktamenten, om vilka jag skrivit tidigare, har Vänsterpartiets Malin Björk gett följande kommentarer: – Jag har, precis som alla EU-parlamentariker, oavsett bostadsort, rätt till traktamente varje gång jag registrerar min närvaro i I Am The American Dream - T-SHIRT - HERR

Volcom FRICKIN MODERN STRETCH - Jeans straight leg - khaki Herrkläder

17 personer och ett bolag åtalades för flera fall av grovt bedrägeri och grovt penningtvättsbrott avseende det statliga tandvårdsstödet med mera. Av de åtalade personerna dömdes 13 för brott, medan åtalet ogillades mot fyra. Yrkandet mot ett bolag om förverkande Champion FULL ZIP - Träningsjacka - navy Träningskläder

Wrangler LARSTON - Jeans slim fit - blå Herrkläder

YOURTURN Jeansshorts - dark blå denim Herrkläder

Tidningen ETC har översatt en artikel av George Monbiot som publicerats i den engelska tidningen Guardian. Ironiskt nog har de publicerat den under rubriken initierat för i verkligheten är det en totalt oinitierad artikel som jag tidigare skrivit om. Att ETC

Essentials Kappa rock - svart Herrkläder

6-PACK STRINGTrosa BANANA DARLING S.

Rebecca Weidmo Uvell har skrivit en i stort korrekt artikel om plastpåsar i GP. Den förstörs dock av att hon uppenbarligen har begränsad geografisk kunskap. Hon påstår nämligen att de 10 största floderna med 2 undantag finns i Asien: Forskare Lacoste Sport herrar - Träningsbyxor - navy blå Herrkläder

Byxa från Tiger of Sweden GEKKO Storlek 48

För att minska utsläppen i Sverige och världen är den viktigaste åtgärden att minska biltrafiken. I många länder, kanske de flesta, står biltrafiken för huvuddelen av utsläppen av växthusgaser. Men även förbränning av fossila bränslen i värme- och elverk, tillverkning Läs mer…