Svea Tranås 1 Dark brun bruna Skor Online Musse & Cloud LYDIA Sportiga snörskor vit Mode Dam skor

Mercer Amsterdam LOWTOP 3.0 SUPER skor vit Populära herrskor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

ODD MOLLY suede clogs of heart Högklackade skor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen RAID Fleur orange sandaler med blockklackTwitterShepherd Fårskinnstoffel Hugo Brun Herr och Topman BLAST Slip ins tan Populära herrskor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mexx CATARINA Ballerinaskor med remmar svart Mode Dam skor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Mint&berry Pumps rosa Mode Dam skor

Viking Touring III svart gråa Skor Online

Miss Selfridge Vita vävda klackskor

Mango Svarta asymmetriska pumps

MJUS Ballerinaskor medusa Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen New Look YUMMY Klassiska pumps svart Mode Dam skorPolo Ralph Lauren Camilo Svarta skor i läder med kantrandRiver Island Wide Fit Svarta loafers och Stradivarius Boots i slouchy modeel med spetsig tå

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Vans COMFYCUSH OLD SKOOL skor zinna true vit Mode Dam skor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Kurt Geiger London MASON tåsandaler tan Mode Dam skor

MSGM Slip ins vit Populära herrskor

Mtng TOP skor röd vit Mode Dam skor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Napapijri skor grön Populära herrskor

Jag har redan satt upp plattformen, Mustang Slip ins vit Populära herrskor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

New Balance Badsandaler light tidepool Mode Dam skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Office Lucky Beige platta espadriller i läder med svart tåhättaRAID Radar Grova chelseabootsskor Biz Pumps Slingback Dalusa Suede rosa Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Balance WL373 skor air Mode Dam skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Polo Ralph Lauren CALF SUEDE DAYNA BO CSL Stövlar

New Look Gula sandaler med rundade remmar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par River Island Sandaletter beige Mode Dam skor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Superdry Espadriller i toffel modell och metallic 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVans lilac Old Skool träningsskor i mocka och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Look MAMMOUTH skor svart Mode Dam skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Mustang skor vit hellgrå Mode Dam skor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Office Fisher Grova loafers i svart skinn med spänne och fransar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen RAID ANU Slip ins vit Mode Dam skorskor The Bear ALLISON S Högklackade skorTopshop CANDY skor vit Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Zign Svarta skinnloafers med tofsar.