DESIGN Plus Marinblårandig t-shirt med kontrasterande halsringning och grönikala ränder wteasd3419-Herrkläder

622b162789Mitt liv handlar mycket om läsande och skrivande, men också om vandrande, resande och möten med människor och djur.Bruun & Stengade Connery ByxorCollection Skjorta Amalia - Blå - Dam Vandrandet är ett sätt att hitta inspiration till texter, förutom att det ger harmoni åt kropp och själ.

Bruuns Bazaar Brisa Catrine Pant ByxorDESIGN Grön t-shirt i extra overStorlek-modell

Jag är också lärare och just nu undervisar jag några grupper i italienska på ett gymnasium.DESIGN Randig baddräkt i återvunnet material med fyrkantig halsringning Andra ämnen jag har undervisat i genom åren är tyska, svenska och textproduktion av olika slag och troligen kommer jag då och då tillbaka till något av detta igen. Privatlektioner och intensivkurser av olika slag finns också på min palett.

Buffalo PUSH UP SET - Bikini - bordeaux Vackra billiga damkläderBurton Menswear Grå oxfordskjorta med murarkrageDESIGN - Marinblå piké med muscle fit-passform i jersey

Språkgranskning och korrekturläsning på olika nivåer ingår också i mina sysslor.

Några gånger om året gör jag framträdanden inför publik på olika språk (svenska, tyska och italienska). Jag gör läsningar och håller föredrag i litterära och kulturella ämnen på bokmässor, i litterära sällskap och salonger och i akademiska sammanhang.Plus collection Kappa Lida - Natur - Dam

Vid sidan av driver jag tillsammans med en väninna i Berlin en nättidskrift om europeisk litteratur. Salongen heter den och det här året (2009) har vi påbörjat två nya ”evighetsserier”. Adidas W Varilite Ho J YtterkläderBurton Menswear Svart skjorta med platt krage och randigt och blommigt mönster

Uppdatering 8.5 2011: Efter en kämpig vinter och vår 2010 med mängder av igensnöade tågresor mellan Vänersborg och Göteborg för att jag under en termin undervisade i italiensk grammatik på universitetet där, bor jag sedan september i Zagreb. Jag är svensk lektor här och mina kurser sträcker sig från muntlig och skriftlig språkfärdighet till litteratur och översättning (från kroatiska som jag hoppas lära mig bättre snart).BUSNEL Lannilis shirt ÖgrönlarBershka PANTONE Röd t-shirt med pappa-passform

pict3749